FRENCH PEDICURE

Wat is French Pedicure?

Wie wil er in de zomer nu niet met mooi verzorgde voeten in slippers rondlopen. Een French Pedicure met gellak maakt dit voor u mogelijk. Met gel wordt een paar superdunne, flexibele laagjes lak aangebracht die de nagels niet alleen verstevigen maar ze ook een schitterende glans geven. Het witte randje langs de nagelrand maakt het helemaal af. Voor het aanbrengen van de gel hoeven de nagels alleen licht te worden opgeruwd, zodat de natuurlijke nagel niet beschadigd wordt. De gel wordt in een paar lagen aangebracht en uitgehard onder een UV-lamp, waarna de nagels direct droog zijn. De gel vergeelt niet en blijft 4 tot 6 weken lang mooi zitten.


Voordelen

Het aanbrengen is - in tegenstelling tot acrylnagels - geheel reukloos. De nagels van de voeten krijgen bij French Pedicure een ‘natural look’ met parelwitte randen, waardoor de natuurlijke kleur van de nagels wordt versterkt.
De gel is na het uitharden onder de UV-lamp direct droog. U kunt gelijk weer uw schoenen aan zonder de lak te beschadigen. Gel bladdert niet af zoals nagellak. U kunt de nagels bovendien gewoon blijven vijlen als ze te lang worden (niet knippen).


Behandeling

De behandeling bestaat uit:

  • Desinfecteren van de voeten
  • Nagels knippen en vijlen
  • Het ontvetten van de nagelplaat
  • Aanbrengen van de diverse lagen gel
  • Uitharden onder de UV-lamp
  • Aanbrengen van een mooie glanzende krasvaste topcoat

 

Het resultaat: schitterende verzorgde nagels die wekenlang meegaan.

Een French Pedicure is een cosmetische voetbehandeling en geen pedicure behandeling!

Uiteraard is het ook mogelijk de nagels te lakken met kleuren gel of met nagellak. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.