BEHANDELINGEN

Website onder constructie. Alle functies werken nog niet volledig!


Pedicure Behandeling

Onze voeten hebben gedurende ons leven veel te verduren en zijn vaak als eerste vermoeid. Met z’n tweeën moeten ze een heel mensengewicht dragen. We verstoppen onze voeten graag in sokken en (soms verkeerde) schoenen en besteden er pas aandacht aan wanneer ze pijnlijk en branderig gaan aanvoelen.

Specialisaties

Als gediplomeerd Medisch Pedicure, en lid van brancheorganisaties ProVoet en ProCert, heb ik me na de basisopleiding verder ontwikkeld in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep.


Gellak Pedicure

Gellak, ook wel bekend als gelnagellak, is een populaire vorm van nagelverzorging die een langdurige en glanzende manicure of pedicure biedt. Het combineert de eigenschappen van nagellak en gel, wat resulteert in een duurzame afwerking die niet snel afbladdert of beschadigt.


Schimmeldiagnostiek

Een schimmelnagel (mycosenagel) is een nagel die geïnfecteerd is door schimmel-sporen. Deze infectie kan worden opgelopen op plaatsen waar veel verschillende mensen op blote voeten rondlopen zoals in zwembaden, sauna’s, sportscholen e.d.

Medical Taping

Medical taping is een techniek van tapen waarbij gebruik gemaakt wordt van een speciale tape die bestaat uit een speciale soort textiel, geweven als de huid, met een hoge rekbaarheid tot wel 130 - 140%.