Welkom bij Medisch Pedicurepraktijk Fabulous for Feet

Onze voeten brengen ons overal waar we maar willen, ons hele leven lang. Ze krijgen hierbij dan ook het nodige te verduren. Meestal merken we dit pas wanneer de voeten branderig gaan aanvoelen, de nagels aan het ingroeien zijn en wanneer de pijn van de likdoorn bijna niet meer uit te houden is. Het is daarom belangrijk om onze voeten regelmatig de zorg en aandacht te geven die ze verdienen. Een Medisch Pedicure kan u daarbij helpen. Man, vrouw, jong of oud; een ieder is gebaat bij een goede voetverzorging. Zeker wanneer de voeten zwaar worden belast bij de dagelijkse werkzaamheden en bij regelmatig sporten, kunnen de voeten wel wat extra aandacht gebruiken.

Wist u dat pijnlijke voeten er voor kunnen zorgen dan u ongemerkt uw houding verandert. Deze veranderde houding kan zelfs leiden tot rug-, knie en zelfs nekklachten. De gediplomeerde Medisch Pedicure kan standsafwijkingen signaleren en uw ongemakken verhelpen. Wanneer u regelmatig de voeten laat verzorgen kan een aantal problemen zelfs worden voorkomen.

Als Medisch Pedicure houd ik me bezig met de behandeling van voet-, huid- en nagel- aandoeningen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte of aandoening (o.a.  diabetes, reuma en spasticiteit) of andere oorzaken (o.a. ouderdom en verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Er wordt nauw samengewerkt met andere disciplines zoals huisartsen, podologen en podotherapeuten. Ook heb ik een uitgebreide kennis op het gebied van oncologie, sport, nagelreparatie en -regulatie en antidruk technieken. Uiteraard hoort een cosmetische behandeling eveneens tot de mogelijkheden. Bij alle behandelingen wordt gewerkt volgens de Richtlijnen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu.

Heeft u na het bezoeken van de website nog vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Ik hoop u spoedig te mogen begroeten in mijn praktijk.